Maistelukokemus

Mullista käsityksesi kahvista!


Oletko joskus ihmetellyt, kun kahvien makua kuvaillaan marjaiseksi, pähkinäiseksi tai jopa hedelmäiseksi? Kaikki maistamasi kahvit ovat kuitenkin olleet lähinnä vain kahvin makuisia. Kahvin aromeihin ja niiden voimakkuuteen vaikuttaa hyvin moni asia, kuten kahvin alkuperä, lajike, prosessointitapa, valmistusmenetelmä ja tietenkin tuoreus. Tässä onkin aikamoinen määrä asiaa selvitettäväksi ja kahveja hankittavaksi, jos haluaisit vertailla vieretysten erilaisia kahveja. 

Haluan auttaa sinua tässä asiassa ja samalla mullistaa käsityksesi kahvista löytyvistä aromeista. Olen valinnut tarkoin hyvin erilaisia kahveja maisteltavaksi tähän maistelukokemukseen, jossa pääset maistelemaan mm. samaa raakakahvia eri paahtoasteisina, sekä monta hyvin erilaista arabica -kahvia, mutta myöskin yhden 100% robustan. Kahvit maistelun lomassa opit myös ammattilaisten käyttämä kahvinmaistelutekniikan eli cuppingin.


Maistelukokemuksen kesto on n. 1h, minkä aikana maistellaan kahdeksan erilaista kahvia. 

Ryhmät 3-6 hlö: 30€/hlö

Ryhmät 7-10 hlö: 25€/hlö


Mitä jos en löydä eri makuja kahvista??

Ei stressiä! Jokaisen makuaisti on täysin yksilöllinen ja tämän kokemuksen tarkoitus on oppia hieman lisää kahvin maistamisesta. Tämä kokemus sopii ihan kaikille.

Missä tämä järjestetään?

Missä vain! Lähtökohtaisesti Hankasalmen kirkonkylällä Melli-Ellissä sunnuntaisin, mutta maistelukokemus voidaan järjestää oikeastaan missä tahansa missä saadaan vesi kiehumaan, vaikka nuotiolla. 

Miten ilmoittaudutaan tai kysytään lisää?

Ottamalla rohkeasti yhteyttä:

Markus Kupari

puh. 0509174406

markus@tahkoselanpaahtimo.fi