Toimitusehdot

Yleistä

Nämä toimitusehdot sisältävät www.tahkoselanpaahtimo.fi-verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille. Ehdot ovat voimassa 1.11.2022 alkaen.

Tahkoselän Paahtimo, Y-tunnus 2680401-5, myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille verkkokaupassa Suomessa. Yhteystietomme ovat:  


Tahkoselän Paahtimo

Mäntyläntie 129,

41540 Ristimäki


Puhelin: 0509174406 Markus Kupari

Sähköposti: markus@tahkoselanpaahtimo.fi


Tahkoselän Paahtimo pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta tahkoselanpaahtimo.fi, ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Tilausta seuraa sähköpostitse toimitettu tilausvahvistus, joka sisältää tilausnumeron, tilauksen sisällön sekä tuotteiden hinnat ja tilauksen kokonaishinnan.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna AB, mikä tarjoaa käyttöön pankkimaksutavat, korttimaksutavat, mobiilimaksutavat sekä valikoiman lasku- ja osamaksupalveluita. 

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Postipaketti 

Hae paketti automaattista tai postista. Toimitamme ympäristövastuullisesti koko Suomeen. Seuraa paketin kulkua OmaPosti-sovelluksella – saat viestin, kun voit hakea sen. Kotimainen ja Suomen laajin noutopisteverkosto.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ostokulujen muutoksiin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 työpäivää tilauksen vastaanottamisesta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä tai niiden aiheuttamista välillisistä haitoista. 

Palautusoikeus

Verkkokaupasta myydyt tuotteet ovat elintarvikkeita eikä niillä ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §).

Vialliset tuotteet korvataan toimittamalla vastaava tuote tilalle.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme:

Tahkoselän Paahtimo 

Markus Kupari, 0509174406

markus@tahkoselanpaahtimo.fi