Hankasalmen oma kahvi
Tämä erinomainen kahvi on kunnianosoitus paahtajan kotikunnalle eli Hankasalmelle! Oman Kylän Kahvi on täyteläinen keskipaahto, joka on paahdettu keskellä luonnon rauhaa Hankasalmen peräkylillä Havusalmella. Tämä kahvi toimii mustana tai maidon kanssa, mutta parhaan kokemuksen saat, kun seuraat seuraavia ohjeita:
1. Keitä Oman Kylän Kahvit
2. Laita Keski-Suomen kotiseutulaulu soimaan
3. Ajattele Hankasalmea
4. Nautiskele herkullista kahvia tippa linssissä
Tämä kahvi on kasvatettu Carlos Mendozan kahden hehtaarin kokoisella maatilalla, missä kahvipensaat kasvavat mm. guava- ja eukalyptuspuiden seassa. Ulkopuolista apua palkataan vain marjojen poimintaa varten, mutta kaikki muut työt hoituvat Carlosin ja hänen perheensä voimin.
Paahtoaste; 4/5
Kahvin alkuperä: Peru - La Palma, Chirinos, San Ignacio
Prosessointi: Pesty
Lajikkeet: Caturra, Bourbon & Pache
Korkeus: 1820 m
Cup Score: 84.5