Löydettyäni perheeni sukutilalta vanhan kahvimyllyn vuosikymmen sitten päätin kokeilla maistuisiko kahvi paremmalta tuoreesta pavusta jauhettuna. Ero oli suuri ja tästä alkoi syventymiseni kahvimaailmaan. Muistan elävästi, kun maistoin ensimmäisen kerran laadukasta pienpaahtimokahvia. Se oli minulle mullistava hetki ja tajusin, että tästä ei ole enää paluuta. Pian aloitinkin työni Paahtimo Papussa Jyväskylässä. Töissä pääsin hiomaan baristataitojani, maistelemaan lukuisia erilasia kahvipapuja ja mikä tärkeintä, sain mahdollisuuden parantaa henkilökohtaisesti asiakkaiden kahvihetkiä.
Olen aina nauttinut matkustelusta ja muihin kulttuureihin tutustumisesta. Olen kokenut lukuisia kahvikulttuureja ympäri maailmaa, sekä olen päässyt vierailemaan kahvifarmeilla mm. Laosissa ja Nepalissa.
Maailmalla kiertämisen jälkeen olen vihdoin palannut takaisin kotiseudulleni, missä pari vuotta harjoiteltuani paahtamista perustin vuonna 2021 Tahkoselän Paahtimon. Ympyrä on sulkeutunut.
Tuoreen ja laadukkaan kahvin lisäksi tarjoan kahvikoulutuksia ja erilaisia kahvikokemuksia.
Maukkaita kahvihetkiä :)
Markus Kupari
Paahtaja & yrittäjä